Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzenden > 75,-
Duurzame kinderkleding
Makkelijk retourneren

HET ROER OM!

  • Geplaatst op
  • 0
HET ROER OM!

Onze fysieke winkel sluit op 24 december 2020 zijn deuren. Online gaan wij verder met ons eigen merk.

Met veel zin in een volgend avontuur

 

Maar ook met pijn in mijn hart...

 

Sluit ik 24 december de deuren van mijn fysieke winkel. Broer & Zus gaat online verder!

 

20 jaar van mijn leven heb ik naast het moederschap (bijna) niets anders gedaan dan mooie merken ingekocht, lieve kinderen leuk aangekleed en veel, heel veel cadeautjes ingepakt! Dit deed ik altijd -en iedere dag weer- met alle plezier en liefde.

Nu is het tijd voor een volgende stap.

Eigen merk
Het was mijn droom om een eigen merk op te bouwen en ik ben dankbaar en trots dat dat gelukt is. Broer & Zus is inmiddels in meerdere winkels in Nederland te koop en ook in andere steden in Europa en zelfs in de VS kun je mijn merk vinden.

Ik wil graag mijn merk Broer & Zus verder uitbreiden en bekender maken. Steeds meer mensen waarderen kwaliteit, duurzaamheid en kopen lokaal. Dit vind ik erg belangrijk. Broer & Zus heeft vanaf het begin een lokale kleinschalige fabriek in Portugal ondersteund waar alleen vrouwen werken.
 

Het ondernemerschap
Het ondernemerschap bracht me veel wijze lessen. Vallen en opstaan, vooral doorzetten, ook in extreem moeilijke tijden. In totaal overleefde mijn bedrijf 3 grote crises. Ook daar ben ik trots op.
 
Coaching
Mijn kennis en ervaring ga ik delen. Ik heb de afgelopen jaren de waarde en impact van coaching ontdekt. Ik heb coachopleidingen gevolgd en praktijkervaring opgedaan in Amsterdam en Amerika. Het valt mij op dat nog altijd weinig vrouwen voor zichzelf kiezen en zich ‘klein’ houden. Ook in het ondernemerschap.
 
 
Ik zou graag zien dat onze kinderen in een wereld opgroeien waar gelijkheid vanzelfsprekend is. Wij zijn hun voorbeeld. Ik wil vrouwen helpen en ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen zowel op werkgebied en privé. Ben je misschien benieuwd hoe coaching werkt en wat mijn aanpak is? Stuur me svp een bericht via de mail, dan vertel ik je er graag meer over.
Genoeg over mij...

Dankbaar
Ik wil je enorm bedanken voor alle mooie momenten die we gedeeld hebben in mijn winkel. Voor al je aankopen - ook online - die ervoor zorgden dat ik door kon gaan met wat ik het allerleukste vind om te doen: een bedrijf bouwen en jullie blij maken met mooie cadeaus en kleding voor jouw of andermans kinderen.


Korting

De winkel wil ik leeg achterlaten. Op de hele kledingcollectie geven we daarom vanaf vandaag 25% KORTING. Ook tijdelijk op ons eigen merk. Kijk hier online

Meubels
Onze mooie handgemaakte meubels zijn ook te koop. Laat ons weten als je hier interesse voor hebt. Leuk voor de kinderkamer :)

 

Tot slot: ik hoop je nog te zien in de winkel of online. We houden je sowieso via social media en onze nieuwsbrief op de hoogte.

Take Care x Roos

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.