Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Over ons

Had jij vroeger ook een lievelingstrui of jurk?

Het is vaak een grote uitgave om kinderkleding te kopen. Kinderen groeien hard, spelen veel en de kleding gaat makkelijk stuk. Roos - oprichtster van Broer & Zus - realiseert zich dat, als moeder van 2 dochters, heel goed. Of je hebt net iets gekocht, super blij mee en je kindje vindt het toch niet leuk. Het blijft dan liggen in de kast. Zonde.

Roos kiest daarom met heel veel zorg en aandacht haar collecties uit. Ze denkt daarbij vooral aan de wensen van je kindje. De kleding die je bij Broer & Zus koopt is kwalitatief goed, onder goede omstandigheden gemaakt en is duurzaam. De kleding moet lekker zitten en nog makkelijk door meerdere kindjes gedragen kunnen worden.

Het leukste vinden wij het als kinderen huppelend de winkel uitlopen met hun lievelingskledingstuk aan. Kan jij je je lievelingstrui of jurk van vroeger nog herinneren? 

Duurzame eigen collectie

We zijn trots op ons eigen merk. Dit wordt gemaakt van reststofjes en van biologisch katoen in een kleinschalige fabriek in Portugal. De zachte gebreide vestjes en truitjes van Broer & Zus komen uit Peru. Deze producent heeft onlangs een Fairtrade keurmerk gekregen.

Ruilen en geld terug is bij ons nooit een probleem

We hebben liever dat een ander kindje blij rondloopt en speelt in onze mooie kleding dan dat het ongedragen in de kast blijft liggen. Dat is zonde en niet duurzaam. Kom het terugbrengen en kijk of je iets anders vindt of we geven je je geld terug. 

Omdat het soms best lastig is wat te kiezen en in welke maat of als je iets cadeau wil geven, staan wij altijd voor je klaar.

Neem gerust contact met ons op via de mail of telefonisch > contactgegevens

Veel inspiratie- en winkelplezier!