Merken waar we trots op zijn

Heb je nieuwe schoenen nodig voor je kindje of een nieuwe jas? Zie jij soms ook door de bomen het bos niet meer? Er zijn zoveel leuke kinderkleertjes, zoveel verschillende mooie merken uit zoveel landen.

Wij hebben een mooie selectie van merken voor je gemaakt. De kinderkleding merken die je bij ons vindt, zijn duurzaam en gaan lang mee. Een aankoop is vaak wat duurder, maar daar krijg je geen spijt van. Een trui van Mini Rodini kun je best een beetje op de groei kopen. Mijn dochter droeg bijna 2 jaar lang haar Mini Rodini lievelingstrui.

Voor ons is het naast duurzaamheid ook steeds belangrijker om selectief in te kopen en te kiezen voor de allerbeste kwaliteit. Liever 1 mooie trui in de kast dan 5 truien die snel kapot gaan, groezelig worden of gaan lubberen en je dan weer weg kunt gooien. Zonde en niet duurzaam.

Onze favoriete merken zijn Stella McCartney Kids, Mini Rodini, Bobo Choses en we zijn ook trots op ons eigen duurzame merk uit Portugal.

Ook de accessoires zijn van duurzame merken, zoals het Amsterdamse beddengoed merk Snurk en het Deense home & gifts merk Konges Slojd.

Wat is jouw lievelingsmerk?