Over Roos

kinderkleding online broer & zus                                                      broer en zus award

Had jij vroeger ook een lievelingstrui of jurk?

Het is vaak best een grote uitgave om kinderkleding te kopen. Kinderen groeien hard, spelen veel en de kleding gaat makkelijk stuk. Wij realiseren ons dat heel goed. Of je hebt net iets gekocht en je kindje vindt het toch niet leuk. Het blijft liggen in de kast. Zonde. Wij kiezen daarom met heel veel zorg en aandacht onze collecties uit. We denken daarbij vooral aan de wensen van je kindje. De kleding die je bij ons koopt is kwalitatief goed, zit lekker en kan makkelijk nog een 2e of 3e keer gedragen worden.

Dagelijks passen kinderen iets bij ons in de winkel en willen het daarna niet meer uittrekken. We knippen de kaartjes eraf en ze houden het voorlopig aan. Blij lopen ze de winkel uit. Het wordt vaak hun lievelingskledingstuk.

Eigen merk

We zijn trots op ons eigen merk. Dit wordt gemaakt van reststofjes en van biologisch katoen in een kleinschalige fabriek in Portugal. De kleding is alleen bij ons te koop. De zachte gebreide vestjes en truitjes van Broer & Zus komen uit Peru. Deze producent heeft onlangs een Fairtrade keurmerk gekregen.

Over Roos

De passie voor mode en kleding begon al vroeg. Als klein meisje maakte ik zelf mijn kleding. Ik kocht van mijn zakgeld lapjes stof op de markt en maakte op een oude Singer handnaaimachine van mijn oma eenvoudige rokjes en jurkjes. Ik was het derde kind en er was niet altijd genoeg geld om ook voor mij nieuwe kleren te kopen. Zo had ik toch weer wat nieuws om aan te trekken. Ik liep er trots in rond.

Na een flinke omweg, nog net niet zwanger van mijn eerste dochter, opende ik in 2001 in Amsterdam mijn eerste kinderkledingwinkel. Tegelijkertijd was internet in opkomst en werden wij pioniers met een van de eerste internet winkels.

Inmiddels moeder van 2 tienerdochters, 15 jaar ervaring met het aankleden van kinderen, het helpen van ouders met het uitkiezen van de juiste merken en maten en kennis over de laatste ontwikkelingen op het gebied van kindermode, kan ik jou goed helpen in de winkel of online. Neem gerust contact met ons op via de mail, telefonisch of kom bij ons langs in onze winkel in Amsterdam > contactgegevens

Omdat het soms best lastig is wat te kiezen en in welke maat of als je iets cadeau wil geven, staan wij altijd voor je klaar!

Bovendien zijn wij heel makkelijk met ruilen en geld terug, ongeacht de aankoopdatum.

Kom je een keertje langs om te kijken, te voelen of te passen? Of gewoon om inspiratie op te doen?

Veel inspiratie- en winkelplezier!

Roos

kinderkleding online broer & zus   broer en zus van woustraat 42 amsterdam