Over Roos

kinderkleding online broer & zus                                                      broer en zus award

Had jij vroeger ook een lievelingstrui of jurk?

Het is vaak best een grote uitgave om kinderkleding te kopen. Kinderen groeien hard, spelen veel en de kleding gaat makkelijk stuk. Wij realiseren ons dat heel goed. Of je hebt net iets gekocht en je kindje vindt het toch niet leuk. Het blijft liggen in de kast. Zonde. Wij kiezen daarom met heel veel zorg en aandacht onze collecties uit. We denken daarbij vooral aan de wensen van je kindje. De kleding die je bij ons koopt is kwalitatief goed, zit lekker en kan makkelijk nog een 2e of 3e keer gedragen worden.

Dagelijks passen kinderen iets bij ons in de winkel en willen het daarna niet meer uittrekken. We knippen de kaartjes eraf en blij lopen ze met hun nieuwe aankopen de winkel uit. Het wordt vaak hun lievelingskledingstuk.

Eigen merk

We zijn trots op ons eigen merk. Dit wordt gemaakt van reststofjes en van biologisch katoen in een kleinschalige fabriek in Portugal. De kleding is alleen bij ons te koop. De zachte gebreide vestjes en truitjes van Broer & Zus komen uit Peru. Deze producent heeft onlangs een Fairtrade keurmerk gekregen.

Over Roos

De passie voor mode en kleding begon al vroeg. Als klein meisje maakte Roos zelf haar kleding. Ze kocht van haar zakgeld lapjes stof op de markt en maakte op een oude Singer handnaaimachine van haar oma rokjes en jurkjes. Ze was het derde kind en kon nog makkelijk kleding van haar oudere broer of zus aan. Met haar zelfgemaakte kleren, had ze toch weer wat nieuws om aan te trekken. Na schooltijd op de middelbare school, had Roos al een bijbaantje in een een kinderkledingwinkel in Zeist.

Na een omweg, nog net niet zwanger van haar eerste dochter, opende Roos met een vriendin in 2001 in Amsterdam haar eerste kinderkledingwinkel. Tegelijkertijd was internet in opkomst en werd zij een pionier met een van de eerste internet winkels.

Inmiddels moeder van 2 tienerdochters, 15 jaar ervaring met het aankleden van kinderen, het helpen van ouders met het uitkiezen van de juiste merken en maten en kennis over de laatste ontwikkelingen op het gebied van kindermode, kan Roos jou goed helpen in de winkel of online. Neem gerust contact met ons op via de mail, telefonisch of kom bij ons langs in onze winkel in Amsterdam > contactgegevens

Omdat het soms best lastig is wat te kiezen en in welke maat of als je iets cadeau wil geven, staan wij altijd voor je klaar!

Bovendien zijn wij heel makkelijk met ruilen en geld terug, ongeacht de aankoopdatum.

Kom je een keertje langs om te kijken, te voelen of te passen of om inspiratie op te doen?

Veel inspiratie- en winkelplezier!

Roos

kinderkleding online broer & zus   broer en zus van woustraat 42 amsterdam