Cienta schoenen

Cienta schoenen zijn de ideale zomerschoentjes voor jouw kindje. Zo zijn de voetjes zeker beschermd en loopt je kindje er ook nog eens leuk bij. Shop hier Cienta schoentjes of kom langs in onze winkel!

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Cienta schoenen voor de zomer Het beschermen van de kleine voetjes van jouw kindje is heel belangrijk. Dat ze daarmee er ook nog eens leuk bijlopen is een extra voordeel. Ook al zullen ze het zelf misschien nog niet doorhebben, dat ze leuke Cienta schoenen dragen is voor iedereen te zien. Vrolijke kleuren die overal makkelijk bij combineren en makkelijk aan en uit gaan. De Cienta schoenen zijn gemaakt van stevig canvas, hebben een rubberen zooltje, zijn heel licht in het dragen, geschikt voor kinderen vanaf maat 20 als ze hun eerste stapjes zetten.

Stijlvol met Cienta schoenen

Cienta schoenen moeten uiteraard praktisch zijn. Jouw kleine moet rond kunnen lopen zonder zijn voetzooltjes te beschadigen. Cienta heeft een schoenenlijn die dat mogelijk maakt. Leuke kleuren, stevig canvas en een stevige zool. Zo kunnen ze veilig rondrennen op een speelplaats of spelen met vriendjes. Daarnaast is het extra mooi dat ze er ook nog eens stijlvol bijlopen. Het is leuk om kleding te matchen en leuke outfits samen te stellen. Bij Cienta online kun je dan je geluk niet op. Met deze tijdloze Cienta schoenen voor kinderen weet je zeker dat jouw kind leuke schoentjes aan heeft! Zo staat hij nog eens stevig met zijn voetjes aan de grond. Bovendien kunnen de schoentjes als ze vies zijn in de wasmachine!

Beschermde voetjes dankzij Cienta online

Cienta online heeft het nu mogelijk gemaakt om de schoenen voor de kinderen te kunnen bestellen. Dat betekent dat je niet meer met je kindje naar de winkel hoeft om daar van alles te passen of om lang te wachten, het kan gewoon allemaal vanuit huis! Op je gemak thuis passen, bekijken en bij een verkeerde maat ruil je het gemakkelijk weer om. Zie online het aanbod van Cienta en kies tussen alle leuke schoenen. Wil je graag meer weten over de maten, materiaal of kleuren? Neem gerust contact op en we helpen je graag verder met het maken van de beste keus! Je bent altijd welkom met je kindje om te passen, te ruilen of terug te brengen in onze winkel in Amsterdam.