Izipizi

Zoek op maat
Izipizi zonnebril Baby Red
Izipizi zonnebril Baby Red
€25,00
Beschikbaar
Izipizi
Izipizi

Izipizi zonnebrillen voor baby’s en kinderen. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Shop nu Izipizi online bij Broer en Zus of kom langs in onze winkel in Amsterdam.

Izipizi zonnebrillen

Het Franse kinder zonnebrillen merk Izipizi heeft de leukste kleuren zonnebrillen. De glazen van de Izipizi zonnebrillen zijn UV beschermend categorie 3 en het brilletje is gemaakt van zacht en buigzaam rubber. Hierdoor doet het dragen geen pijn en gaat een Izipizi zonnebril niet makkelijk kapot.

Izipizi baby zonnebrillen

Er zijn zelfs Izipizi baby zonnebrillen in de kleinste maatjes, zelfs voor baby's vanaf een paar maanden oud. De baby Izipizi zonnebrilletjes blijven goed zitten door een zacht rubber bandje dat om het hoofdje van je kind geplaatst kan worden. Het is belangrijk dat de oogjes van jouw kindje goed tegen de zon beschermd worden. De ogen zijn nog kwetsbaar en daarom is goede UV bescherming belangrijk. 
De baby zonnebrillen van Izipizi zijn ook een leuk kraamcadeau, ze zitten in een mooi doosje verpakt en het is origineel om te geven.