Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzenden > 75,-
Duurzame kinderkleding
Makkelijk retourneren

Waterschoenen voor kinderen, zonnebrand en zonnebrillen

  • Geplaatst op
  • 0
Waterschoenen voor kinderen, zonnebrand en zonnebrillen

Het mooie lenteweer is begonnen. Heerlijke temperaturen, maar ook felle eerste zonnestralen. Zorg je ervoor dat je kindje goed beschermd wordt? Naif heeft nieuwe zonnebrand en een petje of zonnehoedje zijn nu ook must-haves.

 
 
Waterschoentjes, zonnebrand en zonnebrilletjes; alles voor een heerlijk zonnig Paasweekend
 
Welke maat schoenen draagt je kindje?

Schoenen voor je kindje kopen is best lastig. Om de juiste maat schoenen te kiezen is het het makkelijkste om de zool van de schoen tegen de onderkant van de voet te plaatsen. Ieder merk valt weer anders. Er moet aan de bovenkant ongeveer 1-2cm speling overblijven.

Het heeft geen zin om schoenen te groot te kopen, dan slipt je kindje eruit. Maar precies op maat is ook niet nodig. Kijk of de schoen goed om het voetje sluit, dan kunnen ze best iets ruimer gekocht worden. Hoe lang ze er dan nog mee doen is van te voren niet helemaal te voorspellen. Maar met goede kwaliteit schoenen, kan je kindje de schoenen zeker een seizoen dragen.
Bekijk alle waterschoentjes hier
Naif zonnebrand
 
Heerlijk die zon, maar we moeten wel opletten vooral ook met de tere kinderhuidjes. Smeer ze goed in met factor 50.  Naif heeft haar zonnebrandcrème vernieuwd, hij is makkelijker smeerbaar en laat geen witte waas meer achter.
 
En wist je dat de zonnebrand van Naif zonder chemicaliën is gemaakt en heel lekker ruikt?
 
Bekijk alle zonnebrand producten hier
Herschel petjes
 
Fijn tegen de zon zijn deze stoere Herschel petjes. Ze zijn verstelbaar en ze zijn er ook met een camou print en in het oud-roze. Ze zijn geschikt voor kindjes van 6 tot ongeveer 18m
 
Bekijk de petjes hier
Izipizi zonnebrilletjes
 
We hebben weer nieuwe voorraad!

De zonnebrilletjes van Izipizi zijn razend populair. Omdat ze UV3 beschermend zijn en polariserende glazen hebben (laat geen glinstering achter) en heel schattig zijn.

De kleuren chocolate, denim en pastel pink zijn favoriet. De maatjes zijn 0-12m, 12-36m en 3-10y

Bekijk alle zonnebrilletjes hier
Mini Rodini badpak whale
 
De badpakjes van Mini Rodini zijn gemaakt van gebruikte visnetten, die anders blijven rondslingeren in de oceaan met alle gevolgen van dien.

What you buy matters.
 
Bekijk alle badkleding hier
 
Fijne Pasen!
1e en 2e Paasdag zijn we open v
12-16.30u

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.