Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzenden > 75,-
Duurzame kinderkleding
Makkelijk retourneren

Mini Rodini Drop 2 Tropical Island

  • Geplaatst op
  • Door Roos
  • 0
Mini Rodini Drop 2 Tropical Island

Mini Rodini drop 2 is weer binnen. Neem een duik in de oceaan en ontmoet zeemeerminnen, zeepaardjes, tropische vissen, groene en bruine krokodillen.

Denk aan zon, zee en tropische stranden. Mini Rodini is als vanouds weer terug met vrolijke dierenprints. Lange strandjurken voor meisjes met spaghettibandjes en grote krokodillen, shorts en badpakken voor jongens en meisjes versierd met zeemeerminnen, zeepaardjes en walvissen.

 

Onze top 5 favoriete items van Mini Rodini zijn:

 

  • zwemshort seamonster een zwemshort voor jongens in een prachtige blauwe kleur met palmbomen en een zeemonster. Hoe leuk is dat!

 

  • UV zwempak Catmermaid. In dit pak kan jouw kindje uren in de zon spelen, zandkastelen bouwen, zonder dat jij voortdurend hoeft op te letten dat ze niet verbranden. Je vindt je kleine makkelijk terug in deze opvallende strandoutfit.

 

  • Meisjes jurk Seahorse collar. Dit makkelijke jersey jurkje staat altijd leuk. De kleur staat ook bleke kindjes mooi. Word je er ook zo vrolijk van?

 

  • Boxpak voor baby's met whale print. Zo schattig dit boxpak met een roze walvissen print. Het pak heeft drukknoopjes bij de beentjes en aan de voorkant, zo kun je het makkelijk aan- en uittrekken bij het verschonen.

 

  • Jeans jacket Seamonster. Dit is een echte topper en must-have dit seizoen. Er zijn er niet zoveel van (limited edition) dus sla snel je slag!

 

En zo fijn dat alle kleding van Mini Rodini voor baby's, meisjes en jongens gemaakt is van biologisch katoen en de kleding alleen in fabrieken wordt gemaakt waar er onder goede arbeidsomstandigheden gewerkt wordt. Dit is voor ons erg belangrijk. 

 

Welke print zou jouw zoon of dochter uitkiezen?

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.