Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzenden > 75,-
Duurzame kinderkleding
Makkelijk retourneren

Liewood, nieuw in ons assortiment

  • Geplaatst op
  • 0
Liewood, nieuw in ons assortiment

Liewood servies, baby accessoires en speelgoed. Ben je op zoek naar een mooi slabbetje, een knuffeldoekje, een rammelaar of een kinderservies? Zoek je een mooi kraamcadeau? Het Deense merk Liewood weet precies wat wij als moeders mooi en belangrijk vinden voor onze kleine hummel.

Liewood gebruikt mooie kleuren, zachte stoffen en goede materialen voor haar speelgoed, accessoires en kinderservies. Hoe leuk is het om je kindje als hij/zij net begint met haar eerste hapjes de maaltijd te serveren op een van deze leuke bamboo servies setjes. Een berenbordje met beker, toetjes bakje en een lepel en een vork in de kleur mosterd, faune green of rose.

 

Heeft jouw kindje al haar favoriete knuffeldoekje gevonden? Of wil je er een kado geven? Dan maak je zeker het kindje en haar moeder blij met deze mooie Liewood knuffeldoekjes. 

 

Wil je niet dat je kindje zijn speentje verliest, kijk een naar deze schattige speenkoorden, ze gaan per 2 stuks. Dan heb je altijd nog een reserve.

 

Wij zijn blij met deze toevoeging in onze winkel, we hopen dat jij er ook blij van wordt :)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.