Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzenden > 75,-
Duurzame kinderkleding
Makkelijk retourneren

Bobo Choses We are Cosmos

Bobo Choses We are Cosmos

Wat wilde jij later worden? Ontmoet de mensen achter het mooie Spaanse kinderkledingmerk Bobo Choses. De nieuwe collectie we are Cosmos staat nu online.

 
 
 
Vandaag is het weer een leuke dag; de nieuwste collectie Cosmos van Bobo Choses hangt in onze winkel en staat online. Het Spaanse merk Bobo Choses wil graag een bijdrage leveren om de wereld een stukje beter te maken. Dit keer haalden zij hun inspiratie uit de wereld van de Cosmos.

Ontmoet hier Carla en Mariam uit Barcelona, de dames achter het merk.

Roos vroeg hen op de kinderkleding beurs in Parijs wat ze later wilden worden toen ze klein waren en ook wat ze nu zouden willen worden.

Carla in de rode jurk, wilde vroeger graag mode ontwerpster of kunstschilder worden. Nu vindt ze het het allerbelangrijkste om een positieve impact hebben op haar zoon én de wereld.

Miriam in haar zwarte overall, zingt nu alleen nog thuis - als niemand het hoort - maar wilde vroeger toch echt opera zangeres worden. In september is zij uitgerekend van haar eerste kindje en nu wil zij de allerbeste mama worden.

De nieuwste collectie van Bobo Choses staat nu online!
Ontdek de wereld van de Cosmos en laat je verrassen » klik hier
 
 
 
 
 
 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.