Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzenden > 75,-
Duurzame kinderkleding
Makkelijk retourneren

Bobo Choses To Make a Garden

  • Geplaatst op
  • 0
Bobo Choses To Make a Garden

Bobo Choses To Make a Garden, nieuwe collectie kinderkleding zomer 2019

De zomercollecties vind ik altijd extra leuk om uit te pakken. Vooral de collecties van Bobo Choses maken me blij. Frisse zomerse kleuren die me doen denken aan warme dagen op het strand met blote voeten in het zand, wapperende jurkjes en rokken. Dunne t-shirts en korte broeken. Kinderen die zandkastelen bouwen. 

 

Buiten is het nu nog volop winter, maar voor mij voelt januari alsof we niet meer heel lang op de eerste zonnestralen hoeven te wachten.

 

De collectie van Bobo Choses is geïnspireerd op de natuur, dit keer de tuin. To Make a Garden. Hoe belangrijk zijn de bijen, de planten en de natuur voor ons. Om ons lekker te voelen, zuurstof te geven en het milieu goed te houden. Laten we allemaal een tuin verzorgen. Dat is het thema van dit zomerseizoen.

 

Prints op meisjes jurkjes en t-shirts en sweaters voor jongens en meisjes van bloemen, kersen, het hondje van Paul McCartney. Een aardappel, groenten en fruit. 

 

De stoffen van de shorts, rokjes, shirts voor meisjes en jongens zijn gemaakt van 75% biologisch katoen. Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel.

 

We konden dit keer zo moeilijk kiezen, dus we hebben heel veel keus in onze winkel in Amsterdam en online. 

 

Kom je snel kijken?

 

De officiële online launch is 17 januari om 11u.

 

Bekijk de laatste stuks van Bobo Choses nu in de SALE van de wintercollectie hier> Bobo Choses Sale

 

Bobo Choses to make a garden

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.